Investeren

Heeft u interesse in investeren in vastgoed? Bent u toe aan een goede belegging omdat uw geld op de bank niets waard is of wilt u investeren om zo uw pensioen veilig te stellen? Dan bent u bij RvE Wonen ook aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben wij veel mensen blij gemaakt met een goede investering. Door ons enorme netwerk bemiddelen wij regelmatig bij aan- en verkoop van vastgoed.

Door onderstaand formulier in te vullen zullen wij vrijblijvend contact met u opnemen voor doorspreken van uw wensen. Dit kan telefonisch maar ook een persoonlijk gesprek is uiteraard mogelijk. Wij komen graag naar u toe. Zodra wij uw wensen aan een beschikbaar object kunnen koppelen, zullen wij contact met u opnemen voor het plannen van een bezichtiging.

Heeft u na het lezen van bovenstaande vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning via RvE Wonen? Klik dan op onderstaande knop, vul uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend, binnen één werkdag, contact met u op. 

Ik wil graag dat er contact met mij opgenomen wordt

Heeft u vragen? Kijk dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@rvewonen.nl