RvE Wonen - GROOTS in kwaliteit, klein in prijs

Bent u de hoge courtagekosten ook zo zat? Wij rekenen nagenoeg altijd het laagste VASTE tarief voor het verhuren van uw woning. RvE Wonen is een betrouwbare en professionele verhuurmakelaar met ruim 12 jaar ervaring. Honderden mensen zoeken maandelijks via RvE Wonen naar een huurwoning. Ruim 80% van onze huurwoningen wordt binnen 2 weken verhuurd aan een zorgvuldig gescreende huurder. Onze professionele verhuurmakelaars zorgen ervoor dat u maximaal rendement uit uw vastgoed kunt halen! 

Wat kunnen we voor u betekenen?

De juiste kandidaat

Bij het verhuren van een woning komt veel kijken. Hoe vind ik de juiste, betrouwbare kandidaat bijvoorbeeld. Dit wordt nog weleens onderschat merken wij. Dagelijks worden we geconfronteerd met de gevolgen van verhuurders die de woning aan bekenden of bijvoorbeeld via een advertentie website verhuurd hebben. Wietplantages of wanbetalers zijn helaas aan de orde van de dag. Onze ervaring is dat kandidaten die via via of via advertentie websites op zoek zijn naar woonruimte, niet door de screening komen van een goede verhuurmakelaar. Daarom is het belangrijk om voor de verhuur van de woning een professionele en betrouwbare verhuurmakelaar in te schakelen. Zo werkt RvE Wonen samen met diverse partijen waardoor we de papieren van de huurders grondig kunnen controleren en screenen. Ook zullen wij indien mogelijk de werkgever en oud verhuurder van de huurder nabellen.

Huurovereenkomst

Na het vinden van de juiste kandidaat is het van belang dat er een juridisch juiste huurovereenkomst wordt opgesteld. Wij zijn de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huurrecht en zullen in samenspraak met u de gewenste huurovereenkomst opstellen.

Oplevering

Om discussies achteraf te voorkomen is het belangrijk om de staat van de woning bij intrek goed vast te leggen. Zo komt er achteraf geen gedoe over schade welke huurders eventueel hebben veroorzaakt.

Door onze jarenlange ervaring en goed geschoold personeel zijn wij bij RvE WONEN op de hoogte van alles wat komt kijken bij het verhuren van uw woning en kunnen uw woning veilig en snel verhuren.
Heeft u na het lezen van bovenstaande vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning via RvE Wonen? Klik dan op onderstaande link, vul uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend, binnen één werkdag, contact met u op. 

Heeft u na het lezen van bovenstaande vragen, opmerkingen of bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning via RvE Wonen? Neem dan contact op via info@rvewonen.nl

Ja, ik wil mijn woning verhuren