Snel zoeken

FAQ

Heeft u vragen? Kijk dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@rvewonen.nl

Verhuur

Ja. Je moet de huurprijs drie keer bruto verdienen. Als hier niet volledig aan voldaan wordt is er wel van alles mogelijk bij RvE WONEN. Denk hierbij aan eigen geld, een garantsteller o.i.d. Wij kijken altijd naar u als persoon en niet enkel naar uw inkomen.

Dat is zeker mogelijk. Wij vragen aan studenten wel altijd een garantstelling van bijvoorbeeld ouders.

Voor ons actuele aanbod raden wij je aan om onze eigen website te bekijken. Wat er op andere websites wordt aangeboden is vaak niet up to date.

Absoluut. Wij vragen jaarcijfers van de afgelopen twee jaar een accountantsverklaring. Mocht je nog geen jaarcijfers kunnen laten zien, neem dan contact met ons op voor het doorspreken van de mogelijkheden.

Nee, wij werken niet met wachtlijsten. Wanneer je bent ingeschreven bij RvE WONEN als woningzoekende en je ziet een woning welke je graag wilt bezichtigen, raden we je aan direct te bellen voor een afspraak. Wij gaan met maximaal 8 kandidaten kijken en werk met het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Ervaringen

Mijn woning onlangs via RvE Wonen verhuurd. Deskundig, persoonlijk en klantvriendelijk. Zeer goede ervaring en een fantastische huurder gevonden.

Tamara

We hebben RvE Wonen als zeer prettig ervaren. Onze woning was binnen een dag verhuurd! De deskundigheid en klantvriendelijkheid liet niks te wensen over.

Mischa

Prettige en vakkundige verhuurmakelaar met verstand van de huidige huurmarkt. Binnen korte tijd zeer goede huurders gevonden voor mijn woning!

Richard