Ervaringen

Mijn woning onlangs via RvE Wonen verhuurd. Deskundig, persoonlijk en klantvriendelijk. Zeer goede ervaring en een fantastische huurder gevonden.

Tamara

We hebben RvE als zeer prettig ervaren. Onze woning was binnen een dag verhuurd! De deskundigheid en klantvriendelijkheid liet niks te wensen over.

Mischa

Prettige en vakkundige verhuurmakelaar met verstand van de huidige huurmarkt. Binnen korte tijd zeer goede huurders gevonden voor mijn woning!

Richard

Wij, als verhuurders van appartementen, zijn zeer positief over RvE. De appartementen zijn snel en professioneel in de markt gesteld en vervolgens snel verhuurd. Enkele aanpassingen op de verhuuromschrijving waren snel gecorrigeerd.
Potentiele huurders zijn goed aan ons voorgesteld, zodat wij een goede keuze hebben kunnen maken. Communicatie met RvE verliep vlot en professioneel.

Liesbeth

RvE heeft in een korte tijd een huurder voor ons gevonden. Toen ik een jaar later informatie vroeg over hoe ik de huurprijswijzigingsclausule het beste kon toepassen kreeg ik hierop een volledig antwoord wat precies gaf wat ik nodig had.

Koen

Mijn woning te huur aangeboden via RvE Wonen. Na enkele dagen waren er al een aantal goede kandidaten voor mijn woning. Alles goed en deskundig geregeld.

Albert

Zo blij met RvE Wonen! Al 3 keer via RvE een woning gehuurd waarvan 2 keer via RvE Wonen. Ontzettend blij in mijn woning en met de manier hoe ik geholpen ben door het personeel. Bedankt!

Nicolette

Ervaringen

Mijn woning onlangs via Domica Amersfoort verhuurd. Deskundig, persoonlijk en klantvriendelijk. Zeer goede ervaring en een fantastische huurder gevonden.

Tamara

We hebben Domica als zeer prettig ervaren. Onze woning was binnen een dag verhuurd! De deskundigheid en klantvriendelijkheid liet niks te wensen over.

Mischa

Prettige en vakkundige verhuurmakelaar met verstand van de huidige huurmarkt. Binnen korte tijd zeer goede huurders gevonden voor mijn woning!

Richard