Prophile Apartements

In Amersfoort-centrum ontstaat het huur-appartementencomplex Prophile, tussen de Bergstraat en Weltevreden. Hier vind je de hectiek van de binnenstad en de rust van een groene wijk op één plek. Jóuw plek.  

Eindelijk een woonplek die écht waarmaakt wat de website belooft: ruim en persoonlijk wonen in een compact appartement dat je helemaal naar je eigen wens kan inrichten. –En later weer veranderen, want je appartement verandert gewoon met jou méé. Optimaal genieten van de winterzon? Maak je woonkamer op het zuiden! Wil je een open keuken of liever afgesloten? Geen probleem. En als je wat anders wilt, dan wissel je gewoon om. Want je nieuwe appartement is qua architectuur en design ontwikkeld met het idee dat, als mensen veranderen, woningen dat óók moeten kunnen.  

Prophile biedt tweekamer-huurappartementen voor één en tweepersoonshuishoudens tussen 45 en 52 vierkante meter. Allen met een eigen balkon op het zuiden, luxe keuken en badkamer en voldoende bergruimte. De appartementen hebben dezelfde basisindeling. Aan weerszijden van het centrale blok met de voorzieningen vind je steeds een ruime kamer die naar wens ingericht kan worden als woonkamer of slaapkamer.  

Het design is modern, duurzaam en helemaal passend bij de plek. Daar zorgen architect Robin van Rossum en interieurdesigner Wout Speyers voor. Sterarchitect Robin werkt en woont zelf in de binnenstad en kent dus de wensen en eisen van modern stadswonen. Bekroond designer Wout is ook Amersfoorter en heeft speciaal voor Prophile elementen ontworpen voor keuken, badkamer en opbergen. Bijvoorbeeld de verplaatsbare divider. Met dit kamerhoge bergmeubel creëer je desgewenst een aparte ‘kamer-in de kamer’ voor extra privacy.  

Prophile is gebouwd voor jouw toekomst. Dus met de modernste verwarmingssystemen, zonnepanelen en zeer hoogwaardige isolatie. Dat zie je terug in lage verwarmings- en servicekosten. Ruim 300 vierkante meter groene gevels en balkons zorgen voor een prachtige aanblik én voor een beter leefmilieu.  

Jouw Prophile-appartement

Oppervlakte Tussen de 43,3 en 47,1m2. Alle appartementen hebben een buitenbalkon van 4x1,5 meter.
Keuken Merkkeuken met composietblad, combi-oven, inductiekookplaat, koel/vries combinatie en afwasmachine.
Badkamer Speyer-designelementen, betegeld, luxe douche en badmeubel.
Toilet Aparte toilet.
Afwerking Alle appartementen worden opgeleverd met laminaatvloeren, wit afgestucte wanden, beplanting op de balkons en intercomsysteem.
Extra’s De schuifdeur naar de keuken kan gratis worden voorzien van een gepersonaliseerde print. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar á €600,00 per jaar. Toewijzing gebeurt op basis van gunning eigenaar.
Oplevering September 2019
Huurprijzen Nog niet bekend

De plussen van Prophile

Exclusief Slechts 9 appartementen, uniek design, architectuur en inrichting.
Verrassend flexibel Verhuis je woonkamer en slaapkamer méé met de seizoenen of je stemming
Persoonlijk Personaliseer je woning met een kamerhoge afbeelding van je favoriete foto of schilderij.
Ruim Optimaal gebruik van je vierkante meters dankzij slimme architectuur.
Volledig Compleet ingerichte luxe merkkeuken, badkamer en apart toilet.
Centraal Op loopafstand van de middeleeuwse straatjes, het centraal station, de uitvalswegen, supermarkten en restaurants.
Duurzaam Groene gevels, perfect geïsoleerd, energiezuinige apparatuur. 
Betaalbaar Nauwelijks servicekosten.